El passat dijous 4 de maig a la Bohemia, Castelló de la Plana es va portar a terme el Debat Polítiques Joves de les Comarques del nord. Comptarem amb els representants joves dels principals partits progressistes que es presenten a les Corts Valencianies: Itziar Lafita, vicesecretària general de JSPV i candidata a les Corts per Castelló; Hèctor Peralta, portaveu del Jovent Republicà del PV i candidat a les Corts per Castelló; Quique Castelló, candidat de Compromís a l’alcaldia per Almenara i candidat a Corts per Castelló; Marc Seguer, candidat d’Esquerra Unida – Unides Podem a l’alcaldia de la Vall d’Uixó. A més comptarem amb Lourdes Serra, periodista de la Vilavella.

L’espai de trobada entre les diferents forces polítiques va tindre una estructura al voltant de diferents temes que tenen un cert interès per al jovent de hui en dia. Entre els temes dels quals es va parlar tinguérem alguns ben interessants com va ser l’emancipació del jovent (habitatge i ocupació). També es va parlar sobre participació juvenil dins de les organitzacions polítiques i entitats de la societat civil. Finalment, un dels pilars fonamentals del debat va ser la sostenibilitat, el medi ambient i el benestar social.

Es va tancar el debat amb la participació del públic, que realitzaren preguntes vinculades a la situació actual de la MAT o com s’han sentit els diferents candidats dintre dels seus partits pel fet de ser gent jove que opta a llocs de responsabilitat política.

What's your reaction?
0none