El dimecres 10 de maig va tindre lloc a l’Octubre CCC ens van acompanyar els representants dels principals partits polítics progressistes del País Valencià. Comptarem amb Abel Martí, per Joves Socialiste del País Valencià-PSPV; Ferran Barberà, per Joves PV-Compromís; Cecilio Esteve, per Unides Podem-Esquerra Unida i amb Pau Sadurní, per Jovent Republica del País Valencià-ERPV. La Taula de debat va ser moderada per Núria Betoret, socia i component de Joves d’Acció. 

Les diferents preguntes que van haver d’anar responent els candidats amb relació al programa electoral del seu respectiu partit, pretenien donar resposta als principals problemes que afecten al jovent del País Valencià.

Dificultats al voltant de l’ocupació juvenil, o l’actual situació de l’habitatge on el joves tenen grans dificultats per accedir a ell. També és va parlar de la situació en la participació del jovent tant a la política, com als moviments civils, donada la situació de baixa mobilitatzació social que vivim en l’actualitat. I per últim, no és volia deixar de coneixer les propostes en favor de la sostenibilitat i les mesures per deixar de costat l’actual sistema depredador del medi ambient i el planeta. 

What's your reaction?
0none