Els dies 6 i 7 de maig, s’ha assistit des de Joves d’Acció a l’Acampallengua, festival per la promoció i defensa de la llengua catalana a Sa pobla, Mallorca, que ha estat organitzat per Joves de Mallorca per la Llengua.

Hem participat en un munt de tallers i activitats, entre elles, aprendre a llançar amb fona, fer ball de bot o jugar al truc, a més, d’assistir a xerrades sobre l’actualitat lingüística a les Illes Balears i Pitiuses i al conjunt dels Països Catalans.

Fórem convidats a més, com a entitats germanes, a participar com a ponents a la taula rodona d’associacionisme juvenil conjuntament amb altres entitats de l’illa per discutir i posar en comú maneres d’activar la societat jove en defensa de la llengua i la cultura.

Finalment, a la nit, es va poder gaudir dels concerts d’Antònia Font, grup mallorquí i Auxili, grup valencià, entre d’altres.

Ha estat un cap de setmana, per treballar els llaços entre les dues entitats i un plaer haver pogut acompanyar-los en unes jornades tan enriquidores com aquestes. Continuem treballant braç a braç per la defensa de la nostra llengua i cultura.

What's your reaction?
0none